Palletreparateur - NL

istockphoto-1223465506-612x612.jpg

Foresco Zevenbergen

Word jij vrolijk van reparaties uitvoeren en het product weer helemaal kant en klaar op te leveren? Krijg je een warm gevoel bij het werken met hout? Bewaar jij makkelijk het overzicht en hou je altijd het hoofd koel? Dan ben jij mogelijk de palletreparateur die we zoeken, lees snel verder.

istockphoto-1349328767-612x612.jpg

Wie ben jij?

Je bent een harde werker die er van houdt om met natuurlijke materialen te werken. De werkzaamheden van een palletreparateur kunnen wisselen binnen het bedrijf. In principe ben je werkzaam op de montage-/reparatieafdeling (handmatig, halfautomatisch, automatisch), maar je kunt mogelijk ook ingezet worden op de zagerij of de schaverij. Als reparateur beoordeel je hoe de binnengekomen pallets gerepareerd moeten worden en zorg je zelf voor reparatie. De ene keer is dat een paar planken vervangen, de andere keer moeten de klossen vervangen worden. Hiervoor gebruik je een veelal een spijkerpistool, waarmee je zeer zorgvuldig omgaat. De pallets kunnen standaard- en maatpallets zijn, maar ook Europallets. Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanvoer van de voorraden materialen die je nodig hebt voor reparatie.

 

De werkzaamheden worden onder leiding van een teamleider uitgevoerd. De palletreparateur produceert aan de hand van een werkorder en aan de hand van instructies en bedrijfsvoorschriften.

vrachtwagensforesco.jpg

Wie zijn wij?

Foresco is met ruim 20 locaties en meer dan 1000 werknemers de marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep heeft een goede, sterke naam in de markt en werkt met vele bekende klanten in diverse sectoren. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je hebt ervaring met handmatige productie;
  • Het kunnen werken met een spijkerpistool is een pré;
  • Je bent verantwoordelijk en kunt prima zelfstandig werken;
  • Tot slot herkennen we in jou onze bedrijfswaarden: flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een voltijds contract en een goed startsalaris, conform CAO Houtverwerkende Industrie en op basis van ervaring;
  • Werken in een dagdienst/ 2-ploegensysteem met werktijden van maandag t/m donderdag 07.30-17.00 en op vrijdag van 07.30-14.30;
  • Een mogelijkheid om over te werken in het weekend en om door te groeien binnen de organisatie;
  • Een kans op een vaste aanstelling - we bieden je graag zekerheid;
  • Een informele en gezellige werksfeer.