Europallet

800 MM X 1200 MM

Bij Foresco zijn we gespecialiseerd in de productie van meermalige pallets, waaronder de populaire EPAL Europallets. Door Europallets te kopen, investeer je in de optimalisatie van je logistieke proces. We zorgen er namelijk voor dat jouw pallets naadloos aansluiten bij je processen. Daarnaast zijn ze EPAL-gecertificeerd. Dat maakt van EPAL Europallets de meest toegepaste pallets in heel Europa. Wil je Europallets aanschaffen voor je logistieke proces? Bekijk dan ons aanbod of neem direct contact met ons op!

foresco-1600x1200-131.jpg

Europallet pool

Europallets hebben een standaard afmeting van 80 x 120 cm en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet: van statisch gebruik voor de opslag van producten, tot transport. Een groot voordeel van de Europallet is dat deze uitwisselbaar is in de Europallet pool. Hierdoor worden ze vaak gebruikt als zogeheten ruilpallets. Voor iedere volle Europallet gaat een lege Europallet mee terug. Wel zo efficiënt. Als er geen pallets kunnen worden geruild ontstaat er een palletschuld. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het aanschaffen van een standaard houten pallet. Deze is voordeliger dan de Europallet.

Europallets kopen uit voorraad

Foresco heeft altijd een zeer ruime hoeveelheid Europallets op voorraad. Je kunt Europallets afhalen in Dongen of we leveren ze bij je af per 19 stuks op één stapel. Door een veelvoud van 19 Europallets te bestellen, ben je het voordeligst uit.

Europallets en CP-pallets

Wil je Europallets kopen? Dan ben je bij Foresco beslist aan het juiste adres. De productie van Europallets en CP-pallets is tenslotte een van onze kernactiviteiten. Hoewel Europallets en CP-pallets op elkaar lijken, zijn er enkele wezenlijke verschillen. Zo staat CP voor bijvoorbeeld voor Chemical Pallet. CP-pallets zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie. Zowel voor onze Europallets als CP-pallets geldt dat we een aantal standaard afmetingen hebben die we uit voorraad leveren. Ben je op zoek naar een andere uitvoering? Ook dan kun je bij ons terecht.

Welke soorten Europallets heb je nodig?

Samen kijken we wat voor type pallet perfect past bij jouw logistieke uitdagingen. Onze Europallets en CP-pallets moeten namelijk naadloos aansluiten bij je logistieke proces, materiaalsoorten, opslagmethodiek, belastingen (statisch/ dynamisch), visuele en computergestuurde herkenning etc. Daarom helpen we je zelfs met vraagstukken rondom automatisering en de regels rondom veiligheid, kwaliteit en milieu. We staan klaar om je te helpen voor iedere uitdaging in de logistieke sector.

Voordelen bij het kopen van onze Europallets van Foresco

Als geen ander begrijpen we het belang van een vlot lopend logistiek proces en de oplossingen die daarvoor nodig zijn. Dat begint overigens bij ons eigen productieproces. Daarom produceren we ál onze pallets op duurzame en efficiënte wijze. Dit doen we op onze productielocatie in Dongen, maar voor grotere opdrachtgevers óók op klantlocatie. Zo proberen we transportbewegingen en daarmee ook de uitstoot van CO2 te verminderen. Voor je onze houten pallets gaat kopen, zetten we alle voordelen nog even voor je op een rij:

  • Uitgebreid advies
  • Efficiënte en duurzame productie
  • Standaard HT-behandeld
  • Altijd een Europallet van 80 x 120 cm
  • EPAL-gecertificeerd, dus altijd uitwisselbaar in de Europallet pool
  • Altijd de juiste EPAL Europallet voor je logistieke proces
  • Snelle levering, concurrerende prijzen

Hoelang gaat de Europallet mee?

Wanneer je een houten Europallet koopt, wil je natuurlijk ook graag weten hoe lang deze meegaat. Hoe lang een Europallet daadwerkelijk meegaat, hangt natuurlijk af van het feit hoe intensief deze wordt gebruikt. Toch is de levensduur van de EPAL Europallet (EPAL staat voor: European Pallet Association) altijd aanzienlijk te verlengen door slim onderhoud. Hier is een speciaal Europallet onderhoudsprogramma voor beschikbaar bij onze business unit Inspection & Repair. Hierdoor blijven ook onze gebruikte pallets voldoen aan de norm en blijft de kwaliteit van onze Europallet (ook wel EPAL pallet genoemd) langer gewaarborgd.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN