Exportkist op maat

Veilig transport wereldwijd

Met een houten exportkist van Foresco zorg je ervoor dat je kapitaalgoederen veilig en onaangetast op de eindbestemming aankomen. Wij leveren vrijwel altijd maatwerk. Verschillende situaties vragen namelijk om verschillende soorten exportkisten. Foresco is expert op het gebied van kisten voor wegvervoer, zeetransport en luchtvracht. Al deze exportkisten sluiten perfect aan op de eisen voor export en worden door ons veilig, efficiënt en kostentechnisch interessant geproduceerd. Precies goed dus! 

_dsf5546.jpg

Soorten houten exportkisten

Voor luchtvracht, zeetransport en wegvervoer

Bij Foresco produceren we verschillende soorten exportkisten, zowel op maat als in standaard afmetingen. We produceren zelfs op locatie. Zo is er voor elke situatie een passende verpakkingsoplossing. Zware machines? Complexe onderdelen? Kostbare materialen? Iedere lading en vorm van transport hebben hun eigen uitdagingen. Daarom passen we onze exportkisten zo aan dat het precies aansluit bij de aard, afmeting en het gewicht van je lading. Afhankelijk van je wensen, realiseren wij alle soorten en maten exportkisten voor sectoren als:

  • Energie 
  • Luchtvaart 
  • Machinebouw 
  • Automotive 
  • Metaalindustrie 
  • Zwaar en speciaal transport 

Zeker van je zaak

Exportkisten volledig gecontroleerd en volgens de richtlijnen

Verpakken is vertrouwen, en met de exportkisten van Foresco ben je zeker van je zaak. Wij laten namelijk niets aan het toeval over. We verpakken je goederen uiterst secuur volgens de strenge Duitse HPE-norm om te voorkomen dat ze onderweg beschadigen. Hierbij houden we ook rekening met weersinvloeden en geven we advies over het zekeren en stuwen van je lading. Het vakmanschap van onze packaging-specialisten in combinatie met het gebruik van gecertificeerde materialen is wat bijvoorbeeld ook een probleemloze acceptatie in de haven garandeert.  

Door vooraf de (statische) bodembelasting te berekenen, zorgen we ervoor dat de exportkist altijd de juiste sterkte heeft zonder onnodig zwaar te verpakken. Dat is wel zo voordelig, zonder dat je inlevert op veiligheid. Ben je op zoek naar volledige zekerheid? Dan nemen we ook de handling, documenten en verzekeringen voor je uit handen. Alles om een zorgeloos transport van A tot Z te garanderen. 

Corrosiewerend verpakken

Exportkisten met actieve en passieve corrosiebescherming

Condensvorming tijdens het transport is een veelvoorkomend probleem. Daarom heb je bij Foresco de optie om je exportkisten te voorzien van actieve en passieve corrosiebescherming. Dit doen we onder andere door een barrièrefolie of aluminiumlaminaat in combinatie met droogmiddel toe te passen - dit is passieve bescherming. Voor de actieve bescherming gebruiken we specialistische VCI/VpCI-technologie met een reeks verpakkingsmaterialen, concentraten en poeders. Voor een probleemloze internationale verzending kunnen houten exportkisten zelfs een ISPM15- of HT-behandeling krijgen om mogelijk schadelijke organismen te elimineren. 

Full service in exportkisten

Op het gebied van exportkisten bieden we een full service. Dit is namelijk waar we goed in zijn. Onze gecertificeerde medewerkers weten alles over de ontwikkeling van exportkisten en industriële verpakkingen tot en met het regelen van het transport. Zo zorgen we ervoor dat jouw kostbare lading veilig en onbeschadigd op de eindbestemming aankomt!  

Bekijk onze stap-voor-stap-werkwijze en kom meer te weten over onze aanpak of neem direct contact op voor vrijblijvend advies over jouw specifieke lading. Onze specialisten helpen je graag verder. 

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN