Laatste updates

20231114_155548.jpg
Foresco investeert € 7 miljoen in extra zonnepanelen

Met een investering van €7 miljoen voor extra zonnepanelen op onze vestigingen zetten we verder in op een duurzame toekomst. In Wilrijk zijn recent 426 extra zonnepanelen geïnstalleerd, waarmee we jaarlijks 187.440 kWh aan groene energie kunnen opwekken. Deze installatie helpt niet alleen onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maar levert ook aanzienlijke besparingen op in energiekosten.

Foresco investeert € 7 miljoen in extra zonnepanelen
epalchina.jpg
Foresco ontvangt EPAL International en het Nationaal Comité van EPAL uit China.

European Pallet Association e.V. (EPAL) blijft zijn samenwerkingsverbanden versterken, in het bijzonder met het Nationaal Comité van EPAL in China. China, met zijn eigen EPAL licentiehouders, produceert ook EPAL Europallets. Dit circulaire initiatief zorgt ervoor dat goederen uit China naar Europa worden vervoerd op EPAL Europallets, waardoor ze na aankomst gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in de open EPAL Pool. Dit helpt ook het gebruik van eenmalige pallets uit China te verminderen, die anders in Europa zouden worden afgedankt.

Foresco ontvangt EPAL International en het Nationaal Comité van EPAL uit China.
overnamepalletcentralewebsitebijgesneden.jpg
Foresco neemt Palletcentrale over

Foresco maakt bekend dat het overeenstemming heeft bereikt over de overname van de Nederlandse Palletcentrale B.V.. Deze week zal een verzoek tot goedkeuring worden ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt. Naar verwachting wordt de overname nog dit najaar definitief. Onderdeel van de overname zijn de zes vestigingen en de ca. 150 medewerkers. De werkgelegenheid blijft volledig behouden.

Foresco neemt Palletcentrale over
IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN