CONTAINERS STUWEN

De juiste verpakkingsoplossing voor uw goederen, daarmee begint het. Maar ook met het stuwen van de verpakte goederen in een container helpen onze experts u graag.

PROBLEEMLOOS TRANSPORT

Als uw machine, machineonderdelen, componenten of andere kostbare goederen eenmaal goed verpakt zijn, is de zending klaar voor transport. Onze dienstverlening houdt dan niet op. Naast de perfecte houten exportkist of transportkist en het gebruik van skids en flatracks adviseren we u op basis van onze expertise en ervaring ook over het optimaal beladen van containers en het zekeren van flatracks. Gecertificeerde materialen, 50 jaar ervaring en vakmanschap garanderen een probleemloze acceptatie in de haven en een veilig transport.

forescoladenschip.jpg

COMPLETE ONTZORGING

Naast de fysieke zorg in de vorm van houten exportverpakkingen, belading en stuwage is ook de administratieve kant van belang om een probleemloos transport te kunnen garanderen. Alle handling, documenten en zelfs de verzekering van het transport kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We regelen het voor u of we brengen u in contact met de juiste partijen. Het transport zelf is niet onze kernactiviteit, maar we hebben een waardevol netwerk opgebouwd. Desgewenst ontzorgen we u van A naar B én van A tot Z!

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN