Packaging

De packaging-experts van Foresco zitten al meer dan 50 jaar in het vak. Ze weten precies wat er nodig is om uw producten optimaal te verpakken en vervoeren. En we helpen u graag!

dsc_4956.jpg
ONS AANBOD IN PACKAGING

Als het om packaging gaat, is er heel veel mogelijk. We kunnen u niet álles laten zien, omdat uw uitdagingen het vertrekpunt vormen voor onze flexibele oplossingen. Maar we geven u graag een indruk van de mogelijkheden.

 

image00014.jpeg
Bodems
image00002.jpeg
Kisten
packaging4w1.jpg
Kratten
forescopackagingkarton2.jpg
Karton
forescopackagingkarton1.jpg
Slimme combinaties
Drag
dppdsc_5670350x300.jpg

Van idee tot verpakking

Naast houten pallets maken en leveren we houten bodems, kisten, kratten, deksels, sleeves, omkadering, kartonnen verpakkingen en slimme combinaties om uw producten veilig wereldwijd te kunnen vervoeren. Wat uw producten ook zijn, we ontwerpen en produceren de perfecte verpakkingsoplossing voor u.

Flexibele oplossingen voor vele doelgroepen

Bij Foresco leveren we een zeer breed pakket aan verpakkingsoplossingen. De meeste oplossingen zijn gebaseerd op handwerk. Onze flexibiliteit is daardoor enorm. Wat uw product ook is, we ontwikkelen en produceren er een passende verpakking op maat voor. Dat doen we voor een veelheid aan klanten die werkzaam zijn in onder meer de staalindustrie, machinebouwindustrie, glasindustrie, automotive, medische industrie, bouwindustrie, installatietechniek etc.

foresco-1600x1200-134.jpg

Inpakken op locatie

Onze verpakkingsexperts komen graag naar uw locatie om uw zending te verpakken. Zeker als het gaat om grote machines, onderdelen of componenten, is dit de meest efficiënte manier van samenwerken. Wij bereiden alles zo goed mogelijk voor, zodat we op locatie direct aan de slag kunnen.

htlogo[geslotenlijnen-letterrcontouren]_p001.jpg

HT-behandeling

Gaat uw zending naar een land buiten de EU? Dan is het cruciaal om het verpakkingshout een HT-behandeling te laten ondergaan. HT staat voor Heat Treated en zorgt ervoor dat er geen schadelijke organismen overleven in het verpakkingshout. Daarmee is een probleemloos transport wereldwijd gegarandeerd.

foresco-1600x1200-141.jpg

Corrosiebescherming

Bij bepaalde zendingen is het aan te raden om te kiezen voor corrosiebescherming om schade aan uw producten door condensvorming te voorkomen. Corrosiebescherming is mogelijk in een actieve en passieve variant. Onze ingenieurs adviseren u graag over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw zending.

Containers stuwen

Het optimaal verpakken van uw producten is één. Zeker zo belangrijk is dat ze op de juiste wijze gestuwd worden in de container. Ook op dit gebied kunt u rekenen op Foresco. Onze experts adviseren en helpen u met het stuwen van containers, zodat uw zending zonder schade aankomt op de plaats van bestemming.

De cirkel rond

Groei is een belangrijk speerpunt van Foresco. In omvang, maar zeker ook in duurzaamheid. Onze houten pallets en verpakkingen zijn een ultiem voorbeeld van het circulair gebruik van onze producten. Maar onze ambities op het gebied van duurzaamheid gaan nog veel verder. Benieuwd wat ons beweegt?

Foresco en duurzaamheid
geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg
Waarom kies je voor Foresco?

Bij Foresco werkt u met professionals in pallets & packaging.

We leveren altijd

Wat er ook gebeurt, wij zorgen ervoor dat u altijd over voldoende pallets kunt beschikken.

Altijd in de buurt

Dankzij ons netwerk in de Benelux is er altijd een Foresco-vestiging bij u in buurt.

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

We leveren topkwaliteit, we werken veilig en we zetten maximaal in op duurzaamheid.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN