Collect, Repair &
Re-use

Collect, Repair & Re-use is hét platform voor efficiënt hergebruik en beheer van pallets. Hiermee maken we samen met de keten écht werk van het retour halen, beheren en hergebruiken van pallets.

foresco-1600x1200-82.jpg
foresco-1600x1200-74.jpg

VAN LINEAIR NAAR CIRCULAIR

Foresco staat al jarenlang voor een duurzame en circulaire aanpak. De échte kracht van houten pallets en verpakkingen is daarbij natuurlijk dat ze vele malen kunnen worden hergebruikt, gerepareerd en gerecycled. Dat maakt ze uiteindelijk CO2-neutraal én 100% circulair. Maar er is nóg meer mogelijk als het gaat om retour halen, beheren en hergebruiken van pallets. Daarom is er Foresco Collect, Repair & Re-use. Ook met het oog op de herziene Packaging and Packaging Waste Directive (PPWD) en Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

forescocrrinfographicrand.png
forescocrrinfographic.png

VAN ADMINISTRATIEF NAAR OPERATIONEEL

Van lineair naar circulair is een mooie ambitie waar onze branche al jarenlang aan werkt. Maar het overgrote deel is administratief gedreven. Wij denken dat er nog veel meer kan, zeker als we de handen ineenslaan. Daarom ontwikkelen wij Collect, Repair & Re-use. Een platform dat zich richt op het optimaliseren van de levenscyclus van pallets door efficiënt hergebruik en beheer. Niet alleen administratief, maar vooral ook operationeel.

foresco_vestigingen_06-05-2024-pointers.png

EFFICIËNTER EN MINDER FOUTGEVOELIG

Met Collect, Repair & Re-use stemmen we specifieke diensten en processen af op uw behoeften en de logistieke eisen van uw industrie. Denk aan het ophalen, sorteren, repareren en bezorgen van pallets, ook bij uw klanten en van poolers, zoals CHEP. Palletstromen vallen samen en dat optimaliseert de logistiek. De administratieve kant gaat efficiënter en is minder foutgevoelig door cloudtechnologie. Met ons netwerk van tientallen vestigingen door de Benelux, zijn we altijd dichtbij. Dat voorkomt overbodige transportkilometers en reduceert CO2-uitstoot.

MAAK WERK VAN UW DUURZAAMHEIDSAMBITIES

Wilt u écht werk maken van uw duurzaamheidsambities, sluit dan aan bij Collect, Repair & Re-use. Over wat er allemaal mogelijk is en hoe we dit inrichten, gaan we graag met u in gesprek. Neem contact op met onze specialist Emerald Kuijpers via +31 (0)162 314 855.

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash-min.jpg
IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN