Gebruikte pallets

Voor veel branches zijn gebruikte houten pallets een uitstekende keuze. Niet alleen voordeliger, maar ook nog een stuk duurzamer. Op het gebied van gebruikte pallets biedt Foresco een waardevol totaalconcept.

foresco-28-29-sept-voor-print-66.jpg

HOUTEN PALLETS MET EEN TWEEDE LEVEN

Foresco geeft pallets een tweede, derde of nog meer levens. Met gebruikte pallets verhoogt u de duurzaamheid van uw organisatie én verlaagt u uw TCO. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Om de probleemloze inzet van gebruikte pallets mogelijk te maken, kopen, verzamelen, sorteren en repareren wij pallets. Dat doen we op locatie en in onze eigen fabrieken. Zo bieden we u een totaaloplossing voor oude pallets en afvalhout en voor het verlagen van uw CO2-uitstoot.

Haal meer uit uw gebruikte pallets

Gebruikte pallets zijn een duurzame keuze. De échte kracht van houten pallets en verpakkingen is immers dat ze vele malen kunnen worden hergebruikt, gerepareerd en gerecycled. Dat maakt ze uiteindelijk CO2-neutraal én 100% circulair. Wilt u écht werk maken van uw duurzaamheidsambities? Maak dan kennis met Collect, Repair & Re-use, hét platform voor efficiënt hergebruik en beheer van pallets.

foresco-1600x1200-74.jpg

VERKOOP VAN GEBRUIKTE PALLETS

Bij Foresco vindt u een zeer ruim assortiment gebruikte pallets. Denk bijvoorbeeld aan standaard pallets zoals (gecertificeerde) Euro-pallets, CP-pallets en blokpallets in zowel A- als B-keuze. Elke gebruikte pallet is door ons - grotendeels geautomatiseerd - onder handen genomen en klaar gemaakt om een volgend leven in te gaan. Zo maken we het mogelijk om met goed onderhoud een levensduur van houten pallets te realiseren van wel acht jaar.

2267_foresco-1600x1200-71.1.jpg

INKOOP VAN GEBRUIKTE PALLETS

Naast verkoop ontzorgen we u ook graag als het gaat om de inkoop van gebruikte pallets. Heeft u een voorraad pallets staan, die alleen maar ruimte innemen? Wij nemen ze graag van u over tegen een goede prijs. Afhankelijk van de staat van deze pallets geven we ze een nieuw leven of recyclen we ze. Zelfs als ze in zeer slechte staat zijn, kunnen we uw pallets gebruiken. Zowel het hout als de metalen onderdelen hergebruiken we.

ER KAN MEER DAN U DENKT

Gaat u voor duurzaamheid? Of wilt u minder betalen voor uw houten pallets? In beide gevallen kiest u voor de gebruikte pallets van Foresco. We helpen u graag met een totaalconcept en efficiënte oplossingen voor het hergebruik van overtollige, kapotte houten pallets en resthout. Er is zoveel meer mogelijk dan u denkt!

Bij Foresco vindt u nieuwe houten pallets voor elke logistieke uitdaging. Elke dag produceren we vele modellen; standaard maten en pallets op klantspecificatie. Ontdek de mogelijkheden.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN