VAN IDEE TOT VERPAKKING

U heeft veel tijd, geld en energie gestoken in de ontwikkeling en productie van uw goederen. Als u wilt dat ze optimaal en veilig aankomen op de bestemming, helpen we u graag.

HET BEGINT MET EEN GOED GESPREK

Elk verpakkingsvraagstuk begint met een goed gesprek. Onze verpakkingsexperts komen graag naar u toe om uw producten te bekijken en uw behoeften te inventariseren. Op basis hiervan adviseren we u over de best passende verpakkingsoplossing. Voor geïndustrialiseerd maatwerk bieden we u graag het gebruik van een configurator aan, zodat u flexibel en efficiënt kunt bestellen. We leveren u de verpakkingen of bieden one-stop-shopping, zodat we u volledig kunnen ontzorgen bij al uw verpakkingsvraagstukken.

foresco-1600x1200-123.jpg

VOLAUTOMATISCH EN HANDMATIG

Staat er bij u een specifiek project op de agenda? Heeft u eenmalige of herbruikbare pallets, exportkisten of verpakkingen nodig voor het regelmatig transport van uw goederen? Wij ontwerpen en produceren industriële verpakkingen in kleine en grote series. Volautomatisch of handmatig - afhankelijk van uw product en de seriegrootte. Van eerste idee tot en met de productie, maar ook bij het verpakken staan we u desgewenst terzijde. Zelfs als er schokbrekers nodig zijn, zijn we u van dienst.

WEG-, LUCHT- EN ZEEVRACHT

Voor de verpakkingen van uw producten kiezen wij voor dennen- of beukenhout, multiplex, OSB, hardboard, karton en diverse andere materialen. We maken solide houten pallets en verpakkingen, die naadloos aansluiten bij uw goederen en transportwijze; over land, over zee of door de lucht. Elke wijze vraagt om specifieke oplossingen. Dankzij ruim 50 jaar ervaring, onze schaalgrootte en de vele locaties kunnen we u altijd de beste verpakkingsoplossing bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN