CORROSIEBESCHERMING

Onze verpakkingsoplossingen gaan verder dan alleen verpakken. Voor bepaalde producten kan het ook nodig zijn om corrosiebescherming toe te passen. Ook daar helpen we u graag mee.

ACTIEVE EN PASSIEVE BESCHERMING

Tijdens het transport kan condensvorming uw producten aantasten. Zeker voor metalen goederen, zoals machines, componenten, halffabricaten en gevoelige apparatuur die over lange afstand wordt vervoerd, vormt corrosie een groot risico. Onze specialistische exportverpakkingen gaan dit effectief tegen dankzij de toepassing van actieve en passieve corrosiebescherming.

packaging6.jpeg

PASSIEF: BARRIÈREFOLIE OF ALUMINIUMLAMINAAT

Bij passieve corrosiebescherming gebruiken we ter bescherming een barrièrefolie of aluminiumlaminaat in combinatie met droogmiddel. Met een alulaminaatverpakking sluiten we uw product hermetisch af. De toegevoegde vocht absorberende materialen zorgen ervoor dat al het vocht uit de afgesloten ruimte wordt opgenomen. De zeer lage relatieve vochtigheid die zo ontstaat, beschermt de zending tegen corrosie. Alulaminaat biedt langdurige bescherming tegen corrosie.

 

ACTIEF: VCI/VPCI-TECHNOLOGIE

Bij actieve corrosiebescherming passen we VCI/VpCI-technologie toe met een reeks verpakkingsmaterialen, concentraten en poeders. VCI staat voor ‘vapor corrosion inhibitor’ en legt een moleculaire, onzichtbare beschermlaag op het metaal. Het is een milieuvriendelijk, chemisch en ongevaarlijk middel. VCI sluit het metaal af voor vocht en onzuiverheden in de lucht. Het werkt als een isolator die ervoor zorgt dat het metaal z’n energie niet kwijt kan. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN