HT-behandeling

Een probleemloze export naar landen buiten de EU begint met een HT-behandeling (volgens ISPM 15) van uw houten pallets, verpakkingen en stuwhout. Foresco regelt het voor u.

dongenpallets_0172gespiegeld.jpg

PROBLEEMLOZE EXPORT WERELDWIJD

In onze droogkamers hebben we de mogelijkheid om grootschalig uw houten pallets, verpakkingen en stuwhout te behandelen en te markeren volgens ISPM 15. ISPM 15 staat voor International Phytosanitary Measure 15. Deze HT-behandeling (HT = Heat Treated) zorgt ervoor dat eventueel aanwezige schadelijke organismen niet overleven in het hout. En zeker zo belangrijk: een HT-behandeling conform ISPM 15 maakt een probleemloze export van uw zending naar landen buiten de EU mogelijk.

htlogo[geslotenlijnen-letterrcontouren]_p001.jpg

HT, ZO WERKT HET

De behandeling van houten pallets, verpakkingen en stuwhout gebeurt door middel van een hittebehandeling, oftewel Heat Treatment (HT): 56°C gedurende 30 minuten. Vanwege een verbod op methylbromide (MB) is behandelen met deze stof sinds 2010 als alternatieve behandelingswijze verboden. Foresco is in Nederland gecertificeerd door de SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen) en in België door het FAVV (Federaal Agentschap Voedselveiligheid).

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN