ONS BEDRIJF

Foresco groeit. Op basis van een duidelijke visie hebben we de afgelopen tijd fors geïnvesteerd in het bijeenbrengen van de beste kennis en ervaring van de sector. En we groeien door!

BLIK OP DE TOEKOMST

Foresco is marktleider in de Benelux. In elk deel van de landen beschikken we over een vestiging, zodat we altijd bij u in de buurt zitten. Hierdoor kunnen we snel en duurzaam leveren. Het is onze ambitie om de komende jaren verder te groeien met ons bedrijf en ons netwerk nog fijnmaziger te maken. Door onze groei ontstaat de benodigde schaalgrootte die ons in staat stelt om grootschalig in te kopen, efficiënter te transporteren en lokaal te produceren en leveren. Dat brengt belangrijke duurzaamheidsvoordelen met zich mee.

foresco-1600x1200-73.jpg

DUURZAAMHEID EN INNOVATIE

Op dit moment bestaat het grootste deel van onze activiteiten uit de productie van nieuwe pallets. Het overige deel is gevuld met gebruikte pallets, packaging-oplossingen en het herstel van pallets. De komende jaren verwachten wij vooral veel groei in het onderdeel gebruikte pallets; het verzamelen, inkopen, sorteren, herstellen en recyclen van gebruikte pallets. Dit sluit naadloos aan bij onze visie op duurzaamheid. Door innovatie en duurzaamheid te combineren, werken we samen aan een groene toekomst.

DE CIRKEL ROND

Groei is een belangrijk speerpunt van Foresco. In omvang, maar zeker ook in duurzaamheid. Onze houten pallets en verpakkingen zijn een ultiem voorbeeld van het circulair gebruik van onze producten. Maar onze ambities op het gebied van duurzaamheid gaan nog veel verder. Benieuwd wat ons beweegt?

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN