CP Pallets van Foresco

Foresco produceert CP pallets in verschillende afmetingen en varianten. Ons assortiment bestaat onder andere uit CP1, CP3 en CP9 pallets. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige pallets die niet alleen voldoen aan de specifieke eisen van de Europese schemische industrie, maar ook uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van zware vrachten. Met CP pallets als onze kernactiviteit, weten wij als geen ander hoe we jouw logistieke proces kunnen optimaliseren

dongenpallets_0125.jpg

Gecertificeerde CP Pallets

CP Pallets worden steeds populairder

CP pallets werden speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie, maar worden ondertussen ook door vele andere branches toegepast. CP pallets zijn namelijk van hogere kwaliteit en worden conform ISPM15-richtlijnen geproduceerd, wat ze uitermate geschikt maakt voor internationaal transport. Daarnaast maken de diverse uitvoeringen van CP pallets het mogelijk om zelfs uit standaard modellen een pallet te kiezen die goed aansluit bij de vracht. Het onderscheid tussen de verschillende types CP pallets zit hem daarbij in:

  • Een open, kruisdek of omlopend onderdek
  • Het aantal latten aan de onderzijde
  • Een eventuele opening in het bovendek
  • Draagvermogen
  • Afmetingen

CP Pallets voor ieder logistiek vraagstuk

Foresco produceert naast een grote hoeveelheid standaard pallets ook veel maatwerk oplossingen. Door samen te kijken welk type pallet het beste aansluit bij het logistieke proces, kunnen we bepalen welke materiaalsoorten, opslagmethodiek en belastingen het best gebruikt kunnen worden. Op die manier produceren we voor iedere situatie de meest geschikte pallet. Dat doen we bij Foresco zo duurzaam en efficiënt mogelijk. Bij grote afnames van CP pallets kan het zelfs lonen om de productielocatie naar een strategische locatie te verhuizen. Ook hier kunnen wij bij helpen!

CP Pallets met een lange levensduur

Foresco beschikt over een business unit die zich volledig focust op het verlengen van de levensduur van houten pallets. Sinds 1982 houden wij ons al bezig met het inspecteren, sorteren en repareren van houten pallets. Inmiddels behoren we tot de grootste sorteerder en reparateur van de Benelux. De business unit Inspection & Repair neemt je hele logistieke proces onder de loep. Alleen dan kan er bepaald worden welke oplossing beter is: productie of reparatie. Het uiteindelijke doel blijft besparen op de totale logistieke kosten. Dit kan onder andere door de inspectie en reparatie op locatie uit te voeren. Hiermee bespaar je op tijd en transportbewegingen.

Meer weten over CP Pallets?

Heb je nog vragen over CP pallets of ben je geïnteresseerd in de oplossingen die wij jou kunnen bieden? Neem contact op met onze experts in CP pallets. Bel +32 3 450 11 77 voor België of +31 38 222 16 01 voor Nederland.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN