Export verpakking

Export verpakkingen voor het veilig vervoeren van jouw kapitaalgoederen

Het verpakken van industriële producten en goederen is een creatief en specialistisch vak. Met al meer dan 55 jaar ervaring in het verpakken, weten wij als geen ander waar we op moeten letten en kunnen we je goed adviseren op het gebied van export verpakkingen. Zo weet je zeker dat je kostbare machine of andere producten onbeschadigd aankomen! 

foresco-1600x1200-89.jpg

Exportverpakkingen

Voor lucht-, zee-, en wegtransport

Naast export verpakkingen voor wegvervoer en zeewaardige kisten kun je bij Foresco ook terecht voor kwalitatieve luchtvracht verpakkingen. We zorgen er namelijk voor dat deze even sterk zijn, maar lichter zijn van gewicht. Dit doen we bijvoorbeeld door de wanden van licht multiplex of underlayment materiaal te maken. Zo komen je goederen veilig aan op de plaats van bestemming en bespaar je kosten op de export!

Verschillende soorten export verpakkingen

Foresco produceert verschillende soorten export verpakkingen, zowel op maat als in standaard afmetingen. Hierdoor is er voor elke situatie een passende en voordelige oplossing te vinden. Zo produceren wij kisten met:

  • Op maat gemaakte afmetingen;
  • Beklede binnenwanden;
  • Meerdere losse of uitneembare zijdes;
  • Veilige stapel systemen;
  • Handgrepen, scharnieren of hoekverstevigingen.

Dankzij onze ervaring zijn we sterk in maatwerk voor onder andere de machinebouw, metaalverwerkende industrie en maritieme sector. Zowel betrouwbare stuwageconstructies als de bijbehorende vlonders behoren tot de mogelijkheden.

Verpakken volgens de juiste richtlijnen

Corrosiewerende en HT-behandelde materialen

Voor internationaal transport gelden strenge richtlijnen. Het is belangrijk dat je export verpakking hieraan voldoet zodat niet alleen je goederen probleemloos door de douanecontroles heenkomen, maar deze ook verzekerd zijn van een veilige aankomst op de plek van bestemming. Daarom gebruikt Foresco corrosiewerende en HT-behandelde materialen, zodat jouw transport beschermd is tegen condensvorming en ontdaan is van eventueel aanwezige schadelijke organismen.

Een prettige en betrouwbare samenwerking

Bij Foresco hebben we al tientallen jaren ervaring in export verpakkingen. Hierdoor kennen we de risico’s en aandachtspunten bij het vervoer van waardevolle producten en goederen en kunnen we onze klanten daarin goed adviseren. We hechten dan ook veel waarde aan een prettige samenwerking. Daarom houden we nauw contact om duidelijke afspraken te maken en je te garanderen van een goede verpakking. Door deze persoonlijke samenwerking kunnen wij keer op keer de supply chain van onze relaties verbeteren!

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN