Houten pallets op maat

Alles wat niet standaard is

Houten pallets zijn er in vele soorten en maten. Bij Foresco vind je dan ook een zeer breed assortiment pallets. Daarnaast helpen we je met maatwerk. Pallets op maat zijn houten pallets die we produceren op specificatie van de klant. Met pallets op maat, of specials, helpen we je een oplossing te vinden voor je logistieke uitdagingen.

foresco-1600x1200-55.jpg

Pallets op maat al vanaf 25 stuks

Standaard maten voor houten pallets zijn: 60-80 cm, 80-120 cm en 100-120 cm. Alles wat hiervan afwijkt, noemen we pallets op maat. En bij alles wat niet standaard is, is er heel veel mogelijk. Dus als standaard pallets geen oplossing bieden en je houten pallets op maat nodig hebt, dan zijn we je graag van dienst. Houten pallets op maat leveren we in vrijwel elke oplage. Specials van 25 stuks tot meer dan een half miljoen zijn voor ons geen probleem.

Gemaakt en afgewerkt zoals jij het wilt

Bij houten pallets op maat heb jij het volledig voor het zeggen. Allereerst kies je de gewenste maat en houtsoort. Daarna kijken we naar de uitvoering van je maatwerk pallets. Alle bewerkingen en afwerkingen zijn mogelijk bij pallets op maat. Denk bijvoorbeeld aan: schaven, afhoeken, brandmerken, printen en verven. Ook kunnen we trekogen of sjorogen bevestigen voor een optimale zekering van je lading.

Specialist in houten pallets op maat

Een typisch voorbeeld van houten pallets op maat zijn vatenpallets. Deze maatwerk pallets voorzien we van kunststof centreerstukken om de vaten op hun plek te houden. Ook kunnen we je pallets op maat voorzien van kunststof verstevigingdelen, stalen hoekprofielen of een kruisdek. Bij houten pallets op maat voor pooling-bedrijven monteren we vaak de buitenste twee planken tegen elkaar. Dit zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur. Bij pallets op maat is vrijwel alles mogelijk en de levertijden zijn ook kort.

Naast houten pallets op maat hebben we ook… 

  • EPAL/Euro/CP-Pallets 
  • Standaard/exportpallets 
  • Gebruikte pallets 
  • Transportverpakkingen

Voordelen van pallets op maat

Altijd een passende oplossing

Bij Foresco beschikken we over meer de vijftig jaar ervaring, ook in het maken en leveren van houten pallets op maat. We vinden dus altijd de juiste oplossing voor jouw logistieke uitdaging, hoe complex ook. Hoe groot, bijzonder of speciaal jouw pallet moet zijn, wij maken ‘m voor je! En bij onze businessunit Packaging vind je ook maatwerk exportkisten, houten transportkisten en industriële verpakkingen voor veilig en efficiënt weg-, lucht- en zeevrachtvervoer.

Over duurzaamheid gesproken...

Ook onze pallets op maat produceren we duurzaam

Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij Foresco. Ook onze houten pallets op maat produceren we duurzaam en efficiënt, met een zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu. Door innovatie en duurzaamheid te combineren, werken we aan een groene toekomst.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN