Inspectie en reparatie op locatie

Op zoek naar een tijdelijke of structurele oplossing? 

Als specialist in het sorteren en repareren van pallets zijn we continu bezig met innovatie. Daarbij kijken we goed naar actuele ontwikkelingen in de markt, waaronder duurzaamheid, kwaliteit en de optimalisatie van de totale logistieke kosten. Om hierop in te spelen, hebben we vroegtijdig besloten om onze dienstverlening ook elders in de logistieke keten aan te bieden.

foresco-1600x1200-89.jpg

Werken op de beste locatie

Maximale controle op kwaliteit en kosten

Foresco biedt de mogelijkheid om sortering van pallets uit te voeren op een door de klant aangewezen strategische locatie. Zo heb je altijd maximale controle op kwaliteit en kosten. Bovendien werk je duurzamer en voordeliger omdat er minder transportbewegingen nodig zijn.

Mobile Pallet Investigation

Onze semi-automatische sorteerinstallatie 

Flexibel sorteren en repareren van houten pallets op locatie kan ook met de inzet van een mobiel sorteerstation, ook wel MPI (Mobile Pallet Investigation) genoemd. Deze volledig semiautomatische sorteerinstallatie, geplaatst in een trailer, sorteert op locatie grote volumes pallets in goed/slecht. De slechte pallets nemen we mee en repareren we, de goede blijven uiteraard op locatie waardoor we een besparing realiseren in transportkosten en het ook nog resulteert in Co2 reductie. Benieuwd naar hoe we nog meer duurzaam ondernemen?

Vaste sorteeractiviteit

Structurele sorteeroplossing op basis van partnership 

Als je een constante behoefte hebt aan sorteer- en reparatiewerkzaamheden of bestaande werkzaamheden wil uitbesteden op je eigen locatie, adviseren wij een structurele oplossing in de vorm van een vaste sorteeractiviteit. Samen brengen we je wensen en doelstellingen in kaart en analyseren we je logistieke processen. Intensieve en transparante samenwerking bepalen het succes van het partnership. 

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN