Maatwerk pallets en producten

Houten pallets en verpakkingen in afwijkende maten

Maatwerk pallets en houten verpakkingen vragen om flexibiliteit. Foresco is een flexibele pallet producent die je alles kan vertellen over soorten pallets en de verschillen tussen pallets. Ook als het om maatwerk pallets gaat. Wat je logistieke uitdaging ook is, samen ontwikkelen we er een efficiënte oplossing voor. Ongeacht de (afwijkende) maatvoering en specifieke vormgeving van je ideale houten pallet. Ontdek een selectie van onze maatwerk pallets. Neem voor andere uitvoeringen contact met ons op.

foresco-1600x1200-71.jpg

Vatenpallet

1000 MM X 1200 MM

Vatenpallet

1125 MM X 1230 MM

Pallet type Dusseldorf

600 MM X 800 MM

Pallet type 100

1000 MM X 1200 MM (RONDLOPEND, ZWAAR)

Pallet type 01

1000 MM X 1200 MM (RONDLOPEND, ZWAAR)

Pallet type kruisdek

1000 MM X 1200 MM

Pallet type H vlonder

1870 MM X 2570 MM

Specials in elke oplage

Er is veel winst te behalen als het gaat om logistieke uitdagingen. Vaak begint het bij een specifieke houten pallet of verpakking. Ook als meermalige pallets of standaard pallets geen oplossing bieden, is Foresco je graag van dienst. Specials van 100 stuks tot meer dan een half miljoen zijn voor ons geen probleem.

Het begint met een goed gesprek

Samen kostenbesparingen en efficiencyvoordelen realiseren

Elke maatwerkoplossing begint met een goed gesprek. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Door de juiste ontwerpkeuzes, vormgeving, materiaalkeuze en productiewijze helpen we je om aanzienlijke kostenbesparingen en efficiencyvoordelen te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uitgebreide informatie.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN