overnameboxdesignwebsite.jpg

Boxdesign vanaf nu onderdeel van Foresco

min. leestijd

Het bedrijf BoxDesign maakt vanaf nu deel uit van Foresco. BoxDesign is een toonaangevende handelsmaatschappij die zich heeft gespecialiseerd in golfkartonnen verpakkingen, en dan met name in Amerikaanse dozen.

Deze ontwikkeling kwam voort uit het ontbreken van directe familiale opvolging binnen BoxDesign, wat ons een uitstekende kans bood om onze positie in de markt voor golfkartonnen verpakkingen verder te versterken. De synergieën en voordelen van deze nieuwe samenwerking zijn talrijk. Een belangrijk voordeel is de mogelijkheid om bepaalde producties bij ons bedrijf Corpack onder te brengen.

De integratie van BoxDesign zal geen directe invloed hebben op de bestaande activiteiten. Het bedrijf blijft doorgaan met het vertrouwde business model en klanten en leveranciers mogen dezelfde hoge service- en kwaliteitsstandaarden verwachten die ze gewend zijn.

Verder zijn er geen wijzigingen gepland in het management of personeel, het huidige team blijft ongewijzigd met vier medewerkers. BoxDesign zal blijven opereren vanuit de bestaande locatie aan de Tweemontstraat in Deurne.

We kijken ernaar uit om samen verder te groeien en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN