dehaanpalletindustriesite.jpg

Foresco groep verwelkomt De Haan Palletindustrie/UPC Pallets en Pallethandel De Boer

min. leestijd

De Haan Palletindustrie/UPC Pallets en Pallethandel de Boer zijn vanaf 31 januari, onderdeel van de Foresco groep geworden. Het bedrijf verkoopt jaarlijks meer dan 1,4 miljoen pallets, waarvan tweederde gebruikt en eenderde nieuw. Daarnaast worden jaarlijks meer dan 200.000 pallets gesorteerd en gerepareerd bij de bedrijven. Hergebruik van pallets is duurzaam en circulair, beide belangrijke thema’s binnen de Foresco groep.

Drie locaties

Met drie locaties in Nederland verspreid over Hasselt, Cothen en Zaandam breidt Foresco groep wederom verder het netwerk van vestigingen uit. De hoofdlocatie in Hasselt bevindt zich letterlijk in de straat van het bestaande Foresco Hasselt, wat de samenwerking nog aantrekkelijker maakt.

Bij De Haan Palletindustrie/UPC pallets en Pallethandel de Boer zijn ongeveer 50 werknemers in dienst, en we zijn verheugd om te melden dat zij allemaal meekomen naar de Foresco groep. De expertise en het vakmanschap van deze medewerkers zullen een waardevolle aanvulling zijn op het bestaande Foresco-team.

Integratie naar Foresco

Om een soepele integratie te waarborgen, zal directeur Herman de Haan aan boord blijven tijdens een overgangsperiode. Deze periode zal helpen bij het verzekeren van een naadloze overgang voor klanten en medewerkers van de genoemde bedrijven naar de Foresco groep.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN