overnamecdbvwebsitebijgesneden.jpg

Foresco neemt Caisseries Belle-Vue over

min. leestijd

De N.V. Caisseries Belle-Vue, fabrikant van industriële verpakkingen in hout en karton, heeft een overeenkomst tot overname bereikt met Foresco.

Door deze samenwerking versterkt Foresco zijn positie als Belgisch marktleider van recyclebare verpakkingen en vindt met Caisseries Belle-Vue een uitgesproken complementair bedrijf waarmee het hele Belgische grondgebied en Noord-Frankrijk afgedekt kan worden. In combinatie met een reeks synergieën stelt deze overname Foresco in staat om aan zijn klanten een nog uitgebreider productaanbod te doen in de geografische nabijheid.

Foresco is trots om met Caisseries Belle-Vue, een sectorgenoot met jarenlange naam, in zee te gaan en hiermee de slagkracht van de groep te vergroten. De vestiging in Fleurus (bij de luchthaven van Charleroi) krijgt binnen Foresco een permanent karakter en Foresco kan hierbij steunen op de expertise van de bestaande medewerkers. Tijdens de overgangsperiode zal Foresco ook kunnen rekenen op de ondersteuning van de huidige leidinggevenden om de overname tot een succes te maken.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN