overnamepallets.bewebsite.jpg

Ook Pallets.be bij Foresco

min. leestijd

Foresco en de groep Pallets.be hebben een overeenkomst tot overname gesloten, wat een belangrijke ontwikkeling betekent voor beide bedrijven en voor de Belgische markt als geheel.

Pallets.be staat bekend als een vooraanstaande sorteer- en reparatiepartner voor poolers zoals CHEP, IPP en LPR, draait hiermee een omzet van 20 miljoen en speelt daarnaast een significante rol in het opkopen, herstellen en hergebruiken van pallets. 

Deze samenwerking versterkt de positie van Foresco op de Belgische markt, vooral op het gebied van duurzaamheid. Door zich onder andere te richten op maximale circulariteit van houten pallets draagt Foresco bij aan de circulaire economie, een cruciale pijler voor Foresco.

Pallets.be heeft 100 medewerkers in dienst en is, samen met een aantal subcontractors, actief op 7 vestigingen in België (Mol, Ninove, Idegem Veurne, Zonhoven , Lessines, Engis). Daarnaast is er een verkoopkantoor in Stein in Nederland. Pallets.be is bekend onder verschillende namen zoals Recupal, Benedco en Eco-Pack Pallets. Voormalig eigenaar Danny Soons blijft aan boord om het bedrijf verder mee te begeleiden en een succesvolle integratie te waarborgen.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN