Palletfabriek

Ben je op zoek naar de juiste palletfabriek als partner voor jouw onderneming? Een duurzame partner die kan helpen bij de productie van nieuwe pallets, aankoop van gebruikte pallets maar ook eventuele reparaties of productie op locatie kan realiseren?

foresco-28-29-sept-voor-print-80.jpg

Foresco: meer dan een palletfabriek

Wij produceren, inspecteren en repareren circulaire pallets waarmee we je logistieke processen efficiënter kunnen indelen. Als palletfabriek produceren wij kwalitatieve pallets die veelvuldig hergebruikt kunnen worden. Voldoen ze niet meer aan de eisen? Dan zal onze afdeling Inspection & Repair tijdig ingrijpen. Kapotte of onbruikbare pallets kunnen veelal weer gerepareerd worden, waardoor we je palletvoorraad altijd op pijl houden.

De zekerheden van onze palletfabriek

Met meer dan zes decennia aan ervaring is Foresco uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de palletindustrie. We kunnen in hoog tempo grote hoeveelheden pallets produceren. Daarnaast kun je ook voor de aankoop van gebruikte pallets bij ons terecht.

Of het nu gaat om kleine series pallets vanaf 50 stuks of grote aantallen van meer dan 1000 stuks, Foresco levert maatwerk waarbij alles mogelijk is. We zijn flexibel en kunnen zelfs op locatie van jouw onderneming pallets produceren en repareren.

De palletsoorten van onze palletfabriek

Welke soort zendingen je ook hebt, onze palletfabriek kan er een passende pallet of verpakking voor produceren. Naast de standaard Euro- en CP-Pallets produceren we namelijk ook veel maatwerk pallets, kisten en verpakkingen. Zo hebben we voor iedere uitdaging een flexibele oplossing! Een aantal van de opties die wij aanbieden zijn:

  • Maatwerk Pallets
  • Gebruikte Pallets
  • Export verpakkingen
  • Palletkisten

Een palletfabriek vol specialisten

Als palletproducent beschikken wij over een uitgebreid team met experts, waarin iedereen zijn eigen specialisme heeft. Zo heb je alle kennis en kunde binnen handbereik en heb je genoeg aan één aanspreekpunt. Samen werken we aan hetzelfde doel, het verhogen van de efficiency en verduurzamen van je logistieke proces.

Advies van een expert

Ben je benieuwd hoe wij je logistieke proces kunnen verbeteren? Iedere situatie vereist een unieke oplossing, daarom gaan wij graag het gesprek met je aan. We bekijken samen welke aspecten een rol hebben binnen het proces en hoe we hier het slimste op in kunnen spelen. Zo kunnen we je verzekeren van hoge kwaliteit pallets tegen een eerlijke prijs. Kom in contact met onze experts voor een persoonlijk adviesgesprek.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN