Palletkisten

Palletkisten voor veilig vervoer van uw goederen

Heb je kisten nodig die je makkelijk kunt gebruiken op een pallet? Dan helpen wij je graag! Foresco produceert verschillende soorten houten palletkisten en -kratten. Wij bieden verschillende formaten aan en kunnen op basis van je wensen ook de perfecte palletkist op maat ontwerpen en produceren. Dus welke logistieke uitdaging je ook hebt: neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

forescopackagingkist.jpg

Verschillende soorten palletkisten

Foresco produceert verschillende soorten palletkisten, zowel op maat als in standaard afmetingen. Hierdoor is er voor elke situatie een passende en voordelige oplossing te vinden. Zo produceren wij palletkisten met:

  • Op maat gemaakte afmetingen;
  • Beklede binnenwanden;
  • Meerdere losse of uitneembare zijdes;
  • Veilige stapelsystemen;
  • Handgrepen, scharnieren of hoekverstevigingen.

Geschikt voor alle soorten transport

Je zending veilig op de plek van bestemming

Wanneer je de palletkisten wilt gebruiken bij transport, is de belangrijkste functie van de kist om je goederen veilig op de eindbestemming af te leveren. Daarom produceren we onze palletkisten volgens strenge richtlijnen en hebben ze ook het ISPM 15 keurmerk. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk soort internationaal transport: over de weg, via het spoor, per vliegtuig of per schip. Daarnaast zorgen we ervoor dat ze licht van gewicht blijven, om het transport zo voordelig mogelijk te houden. Afhankelijk van je wensen, zijn alle soorten en maten palletkisten te realiseren.

Passend bij de opslagmethodiek

Het gebruik van palletkisten in je magazijn

Ook voor eigen gebruik kunnen palletkisten goed van pas komen. Door gebruik te maken van de juiste soort kist past deze perfect bij je opslagmethodiek. Hierbij houden we rekening met:

  • De materiaalsoorten;
  • De belasting (statisch en dynamisch);
  • Het gebruik van visuele of computergestuurde herkenning;
  • De afmetingen van de stellingen.

Hoe groot, zwaar of complex de producten voor de palletkisten ook zijn: wij adviseren je graag over de beste oplossing.

De experts van Foresco

Ervaren en gedreven in het maken van palletkisten

De medewerkers van Foresco hebben jaren ervaring in het ontwerpen, produceren én repareren van verschillende soorten houten verpakkingen. Dit doen we op onze ruime locatie in Dongen, maar ook bij onze klanten! Hierdoor werken we zeer efficiënt en zorgen we voor minder CO2 uitstoot en transportkosten. Zo ondersteunen we onze klanten in het logistieke proces zeer voordelig, maar ook duurzaam!

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN