Palletranden

Houten palletranden van Foresco
De onmisbare aanvulling voor je pallets

Houten palletranden worden ook wel opzetranden genoemd. Ze vormen de onmisbare aanvulling voor je houten pallets. Door houten palletranden te gebruiken, creëer je heel eenvoudig een kist of box om bijvoorbeeld losse producten of bulkproducten in te doen. Bij Foresco vind je diverse houten opzetranden voor verschillende houten pallets. Palletranden zijn leverbaar in de formaten 600 mm x 800 mm, 800 mm x 1200 mm en 1000 mm x 1200 mm. De meest voorkomende maat is 800 mm x 1200 mm; geschikt voor een Euro-pallet. We leveren de houten palletranden standaard in een hoogte van 200 mm. Andere maatvoeringen op aanvraag.

samantha-fortney-vqxio0evv1a-unsplash.jpg

Voordelen van palletranden

  • Inklapbaar dankzij handige scharnieren. Hierdoor zijn de palletranden ruimtebesparend.
  • Duurzaam: onze palletranden gaan heel lang mee
  • Minder schade: het gebruik van degelijke palletranden voorkomt schade aan losse producten

Houten opzetrand 600 X 800 X 200 mm

Deze houten palletrand is ontwikkeld voor toepassing op een displaypallet en is standaard HT-behandeld. De palletrand of opzetrand kun je eenvoudig op een displaypallet plaatsen. Hiermee transformeer je de pallet eenvoudig tot een box of kist. Hoe meer opzetranden je op elkaar plaatst, hoe groter het volume van je palletbox wordt. Onze uiterst duurzame palletranden zijn voorzien van handige scharnieren, zodat je ze ruimtebesparend kunt opslaan als je ze niet gebruikt. De opzetranden kunnen ook voorzien worden van naam en/of logo.

Houten opzetrand 800 x 1200 X 200 mm

Deze houten palletrand is geschikt om te plaatsen op Euro-pallets en is standaard HT-behandeld. De palletrand of opzetrand bestaat rondom uit vier planken, die zijn verbonden met 4 hoekscharnieren. Hierdoor zijn de randen opvouwbaar en nemen ze minder plaats in als je ze tijdelijk opslaat. Door de palletranden te stapelen, creëer je een palletbox of kist met het gewenste volume. De opzetranden kunnen ook voorzien worden van naam en/of logo.

Houten opzetrand 1000 x 1200 X 200 mm

Door een of meerdere van deze houten palletranden op een blokpallet te plaatsen, maak je heel eenvoudig een palletbox of kist. Onze palletranden zijn standaard HT-behandeld en bestaan rondom uit vier planken, die zijn verbonden met 4 hoekscharnieren. Hierdoor zijn ze opvouwbaar en nemen ze weinig plaats in bij tijdelijke opslag. De opzetranden kunnen ook voorzien worden van naam en/of logo.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN