Palelts 120 x 80

Diverse types en uitvoeringen

De bekendste pallet van 120 x 80 is natuurlijk de Euro-pallet (EPAL-gecertificeerd). Maar er zijn nog veel meer pallets met deze afmeting. Bij Foresco vind je diverse typen pallets, zowel nieuw geproduceerd als gebruikt. We hebben bovendien een grote voorraad houten pallets van 120 x 80 voor je beschikbaar.

forescodp_[126].jpg

Pallets 120 x 80 kopen

Op het gebied van pallets van 120 x 80 cm is er heel veel mogelijk. Wil je deze pallets kopen, neem dan contact met ons op. We hebben heel veel pallets op voorraad en we produceren ze graag nieuw voor je. Hieronder vind je de al onze pallets met de afmeting 120 x 80 cm.

Euro-pallets

120 x 80 cm 

Nieuwe Euro-pallets 120 x 80 voldoen aan de EPAL-normering. Een Euro-pallet is altijd uitwisselbaar in de Euro-palletpool. Onze nieuw geproduceerde Euro-pallets zijn standaard HT-behandeld voor een probleemloze export buiten de EU. Euro-pallets zijn zeer gangbaar en staan goed bekend in de markt. Euro-pallets van 120 x 80 zijn geschikt voor transport tot maximaal 1.500 kilo bij gelijkmatige verdeling.

Pallet TYPE 92 - licht

Open blok pallet 120 x 80 cm

TYPE 92 is een houten open blok pallet in een lichte uitvoering. Een andere benaming voor deze pallet is ‘5-latter’, dankzij de vijf bovenplanken. De 5-latter of blokpallet is zeer populair in Europa. Een van de grote voordelen is dat blok pallets aan vier zijdes zijn op te pakken. Foresco levert blokpallets 120 x 80 / 5-latters in drie varianten; open, omlopend en met kruisdek. De blok pallet met klossen is ook in andere afmetingen leverbaar.

Pallet TYPE 504 - middelzwaar

Blokpallet 120 x 80 cm

TYPE 504 is een middelzware houten open blokpallet. In Europa worden deze blok pallets zeer vaak gebruikt. Blokpallets zijn handig omdat ze aan vier zijdes op te pakken zijn. Bij Foresco vind je blokpallets in drie varianten; open, omlopend en met kruisdek.

Pallets 120 x 80

Met ISPM-15 certificering 

Wil je pallets inzetten buiten de EU? Dat kan als we ze voorzien van een HT-behandeling. HT Pallets ondergaan een ISPM 15-behandeling, waarbij HT staat voor Heat Treated. Door deze ISPM-15 certificering kun je deze pallets zonder problemen buiten de EU inzetten. De behandeling gebeurt bij Foresco door middel van hittebehandeling (HT): 56°C gedurende 30 minuten. Deze behandeling doodt alle eventueel aanwezige schadelijke organismen. 

Over duurzaamheid gesproken

Ook onze pallets 120 x 80 produceren we duurzaam

Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij Foresco. Zoals al onze pallets produceren we ook onze pallets 120 x 80 duurzaam en efficiënt, met een zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu. Door innovatie en duurzaamheid te combineren, werken we aan een groene toekomst.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN