Pallets Barendrecht

Ben je op zoek naar pallets, reparatie van pallets of houten kisten in de buurt van Barendrecht? We vertellen graag hoe we je kunnen helpen. Foresco produceert, repareert en levert hoge kwaliteit pallets. Ook hebben we een grote capaciteit aan droogkamers voor drogen en HT-behandelen van pallets. De meeste van onze pallets staan op voorraad. Doordat we vlakbij zitten kunnen we snel bij je leveren. Wanneer je snel en flexibel wilt samenwerken met een innovatieve partner uit de regio, helpen wij je graag verder.

De juiste pallets in Barendrecht

Je kunt uiteraard in verschillende situaties pallets nodig hebben. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar pallets voor bulkzendingen, het vervoeren van machines of voor opslag in je bedrijf? Foresco produceert pallets die aan al je eisen en de regelgevingen voldoen. Zo kunnen we je altijd een passende oplossing bieden. En als totaalleverancier bieden we daarnaast ook exportoplossingen, zoals het produceren van passende palletkisten of ondersteuning bij de handling en administratie.

Pallets van Foresco

Sinds 1962 was Foresco actief in het produceren van houten kratten en kisten voor bedrijven uit de regio, waaronder Barendrecht. Een paar jaar daarna werden ook pallets toegevoegd aan het assortiment. Naast de standaard Euro-pallets en CP-Pallets die we vaak in Barendrecht leveren bieden we ook maatwerk pallets aan. Doordat we voldoende capaciteit hebben om meer dan 20.000 pallets per week te drogen, kunnen we vrijwel altijd aan je vraag voldoen. We leveren onder meer de volgende soorten pallets:

  • CP/EPAL/Euro-Pallets
  • Standaard Pallets
  • Maatwerk Pallets
  • Gebruikte Pallets

Pallet productie en reparatie Barendrecht

Vanuit onze productielocatie in Dongen zijn bedrijven in Klundert snel te bereiken. Zo zorgen we er samen voor dat de ecologische footprint bepekt blijft en kunnen we de kosten minimaliseren. Naast de productie van pallets bieden we ook de mogelijkheid om gebruikte pallets te repareren. Dit kan zowel in Dongen als op locatie bij jouw bedrijf. Zo houden we je palletvoorraad altijd op peil en hoef je je nooit zorgen te maken over je voorraad.

Partner in pallets in omgeving Barendrecht

Als partner in pallets zorgen wij ervoor dat je altijd voorzien bent van kwalitatieve pallets. Dit doen we door continu te innoveren en te investeren in de toekomst en onze relaties. Duidelijke communicatie en persoonlijk contact is hierbij van groot belang. Wil je ook een prettige samenwerking aangaan waarbij we je logistieke proces verder verbeteren? Neem contact op met een van onze experts!

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN