Pallets Rotterdam

Voor iedere logistieke uitdaging een geschikte oplossing

Ben je op zoek naar pallets in de regio Rotterdam en ben je benieuwd of we aan jouw eisen kunnen voldoen? We vertellen je graag hoe we je kunnen helpen. Voor opdrachtgevers in Rotterdam hebben we ruime capaciteit voor het produceren, drogen en HT-behandelen van pallets. Reken daarbij altijd op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Foresco! Naast de productie van nieuwe pallets inspecteren en repareren wij ook gebruikte pallets. In eigen huis én op locatie in Rotterdam. Onze business unit Foresco Inspection & Repair ontzorgt ook klanten in Rotterdam volledig!

justus-menke-50-ptgejlay-unsplash.jpg

Pallets in Rotterdam

De palletproducent bij jou in de buurt

Op zoek naar een palletspecialist in Rotterdam? Wij zijn een ervaren producent die sinds 1962 actief is in de palletindustrie. Met onze ervaring leveren wij totaaloplossingen en gaan we duurzaam en circulair te werk. Zo blijven je pallets voordelig en duurzaam. De afstand tussen Dongen en Rotterdam is klein. Maar we kunnen ook werkzaamheden bij jou op locatie in Rotterdam uitvoeren. Zo besparen we ook op onnodige transportkosten.

Euro-pallets, CP-pallets en maatwerkpallets

Rotterdam is met de Rotterdamse haven hét transport- en overslagcentrum van de wereld. Is je bedrijf gevestigd in Rotterdam en heb je pallets nodig? Bel Foresco en we zijn je snel en vakkundig van dienst. Ook in Rotterdam leveren wij standaard Euro-pallets, CP-pallets en maatwerk pallets. Voor elke branche of onderneming in Rotterdam vind je bij ons passende pallets.

Een greep uit ons assortiment

Als specialist op het gebied van pallets in Rotterdam leveren wij naast standaard pallets (Euro-pallets en CP-pallets) ook maatwerk pallets. Dit stelt ons in staat om met onze pallets elke branche en onderneming in Rotterdam de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw voorkeur er niet bij? Neem contact op en laten we de mogelijkheden bespreken.

  • EPAL/Euro/CP-Pallets
  • Standaard/export-Pallets
  • Maatwerk Pallets
  • Gebruikte pallets

Verhoog je efficiency in Rotterdam met Foresco

Om zo voordelig en efficiënt mogelijk om te kunnen gaan met je pallets in Rotterdam, vind je bij ons naast nieuwe pallets ook reparatieservices voor gebruikte pallets. Ook bij jou op locatie in Rotterdam! Met onze ‘Mobile Pallet Investigation’ vrachtauto voeren we zeer voordelig en efficiënt inspecties en reparaties in Rotterdam uit. Zo maken we ook het voorraadbeheer eenvoudiger en daardoor ook betrouwbaarder.

Glasheldere communicatie

Wij begrijpen het belang van punctualiteit binnen transport en logistiek als geen ander. Pallets en verpakkingen moeten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Zeker in een haven- en transportgebied als Rotterdam. Duidelijk communiceren is hierbij van groot belang. Daarom houden wij gedurende de processen persoonlijk contact. Zo ben je altijd op de hoogte van de situatie. Zo maken wij de beloofde kwaliteit en betrouwbaarheid waar voor opdrachtgevers in Rotterdam en omgeving!

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN