Display pallets

Bent u op zoek naar Display pallets? Dan bent u bij Foresco aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit nieuwe Display pallets en kunnen tot 250 of 750 kg worden belast.

Wat zijn display pallets?

Display pallets zijn in tegenstelling tot blokpallets, europallets en cp pallets kleiner van stuk. De voornaamste functie die deze pallets vertegenwoordigen zijn voor opslag en presentatie. Display pallets zal u veelal aantreffen in supermarkten en/of andere retail zaken. Dus wanneer u producten of andere zaken wilt presenteren en eenvoudig wilt verplaatsen, dan zijn display pallets uitermate geschikt.

Afmetingen display pallets

Bij Anker Pallets bieden we diverse soorten Display pallets aan in verschillende maten. Zo hebben we onder andere pallets met de afmetingen:

  • 600 x 400 x 140 mm
  • 800 x 600 x 140 mm

Naast de afmetingen zit er ook nog verschil in het aantal bovenplanken. De houten display pallet met de afmetingen 600 x 400 x 140 mm bevat 5 of 7 bovenplanken (4-weg). 

Dusseldorf pallets

Anker Pallets heeft ook de zogeheten ‘Düsseldorf pallet’ in het assortiment. De Düsseldorf pallet beschikt over de afmetingen 800 x 600 x 140 mm en is een stevige pallet. De extra stevigheid komt voort uit het feit dat de pallet o.a. bestaat uit plastic en metaal. Zo zijn de klossen gemaakt van metaal wat mede zorgt voor een hogere draagkracht tot 750 kg. Tot slot is in tegenstelling tot lichtere display pallets, de Düsseldorf pallet geschikt voor meermalig gebruik. In het geval dat u zwaardere goederen wilt presenteren dan is de Düsseldorf pallet de meest geschikte pallet.

Display pallets kopen

Heeft u of uw bedrijf Display pallets nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden. Anker Pallets heeft altijd ruim 10.000 Display pallets op voorraad en kan indien gewenst snel leveren op locatie.

Mocht u de Display pallets gebruiken voor transport naar landen buiten Europa, dan is het mogelijk om de pallets te voorzien van een hittebehandeling conform de ISPM15 richtlijn. Wilt u een pallet van een groter formaat? Bekijk dan onze EuropalletsCP Pallets of blokpallets.