Euro pallet

800 MM X 1200 MM

Bij Foresco zijn we gespecialiseerd in de productie van meermalige pallets, waaronder de populaire Euro-pallets. Door Euro-pallets te kopen, investeer je in de optimalisatie van je logistieke proces. We zorgen er namelijk voor dat jouw pallets naadloos aansluiten bij je processen. Daarnaast zijn ze EPAL-gecertificeerd. Dat maakt Euro-pallets de meest toegepaste pallets in heel Europa. Wil je Euro-pallets aanschaffen voor je logistieke proces? Bekijk dan ons aanbod of neem direct contact met ons op!

foresco-1600x1200-131.jpg

Euro-palletpool

Euro-pallets hebben ze een standaard afmeting van 80 x 120 centimeter en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet: van statisch gebruik voor de opslag van producten tot transport. Een groot voordeel van de Euro-pallets is dat ze uitwisselbaar zijn in de Euro-palletpool. Hierdoor worden ze vaak gebruikt als zogeheten ruilpallets. Voor elke volle Euro-pallet gaat een lege Euro-pallet mee terug. Wel zo efficiënt. Als er geen pallets kunnen worden geruild, ontstaat er een palletschuld. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het aanschaffen van standaard pallets. Deze zijn voordeliger dan Euro-pallets.

Euro-pallets kopen uit voorraad

Foresco heeft altijd een zeer ruime hoeveelheid Euro-pallets op voorraad. Je kunt Euro-pallets afhalen in Dongen of we leveren ze bij je af per 19 stuks op één stapel. Door een veelvoud van 19 Euro-pallets te bestellen, ben je het voordeligst uit.

Euro-pallets en CP-pallets

Wil je Euro-pallets kopen? Dan ben je bij Foresco beslist aan het juiste adres. De productie van Euro-pallets en CP-pallets is tenslotte een van onze kernactiviteiten. Hoewel Euro-pallets en CP-pallets op elkaar lijken, zijn er een paar wezenlijke verschillen. Zo staat CP voor bijvoorbeeld voor Chemical Pallet. CP-pallets zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie. Zowel voor onze Euro-pallets als CP-pallets geldt dat we een aantal standaard afmetingen hebben die we uit voorraad leveren. Ben je op zoek naar een andere uitvoering? Ook dan kun je bij ons terecht.

Welke typen Euro-pallet heb je nodig?

Samen kijken we welk type pallet perfect past bij jouw logistieke uitdagingen. Onze Euro-pallets en CP-pallets moeten namelijk naadloos aansluiten bij je logistieke proces, materiaalsoorten, opslagmethodiek, belastingen (statisch/ dynamisch), visuele en computergestuurde herkenning etc. Daarom helpen we je zelfs met vraagstukken rondom automatisering en de regels rondom veiligheid, kwaliteit en milieu.

Voordelen bij het kopen van onze Euro-pallets

Als geen ander begrijpen we het belang van een vlot lopend logistiek proces en de oplossingen die daarvoor nodig zijn. Dat begint overigens bij ons eigen productieproces. Daarom produceren we ál onze pallets op duurzame en efficiënte wijze. Dit doen we op onze productielocatie in Dongen, maar voor grotere opdrachtgevers óók op klantlocatie. Zo proberen we transportbewegingen en daarmee ook de uitstoot van CO2 te verminderen. Voor je Euro-pallets gaat kopen, zetten we alle voordelen nog even voor je op een rij:

  • Uitgebreid advies
  • Efficiënte en duurzame productie
  • Standaard HT-behandeld
  • EPAL-gecertificeerd, dus altijd uitwisselbaar in de Euro-palletpool
  • Altijd de juiste pallets voor je logistieke proces
  • Snelle levering, concurrerende prijzen

 

Hoelang gaan Euro-pallets mee?

Wanneer je Euro-pallets koopt, wil je natuurlijk ook graag weten hoe lang ze meegaan. Hoe lang Euro-pallets daadwerkelijk meegaan, hangt er natuurlijk van af hoe intensief ze worden gebruikt. Toch is de levensduur van je pallets altijd aanzienlijk te verlengen met slim onderhoud. Hier is een speciaal Euro-pallet onderhoudsprogramma voor beschikbaar bij onze business unit Inspection & Repair.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN