Houten kist op maat

Veilig vervoer van je kapitaalgoederen

Met vele jaren ervaring heeft Foresco alle expertise in huis om je te helpen bij je logistieke uitdagingen. Met de productie van een houten kist op maat komen je kostbare machines of andere kapitaalgoederen veilig op locatie aan. Of het nu om luchtvracht, zeevracht of wegvervoer gaat. Onze dienstverlening houdt niet op bij de levering van de houten exportkisten op maat. Wij laden en zekeren de zending in de houten kist ook. Zo kun je er zeker van zijn dat je goederen op een veilige manier op hun eindbestemming komen.

img_0141.jpg

Een houten kist op maat biedt meer zekerheid

Sinds 1962

Het soort transportkist hangt af van het formaat van het product, maar ook van het vervoermiddel waarmee je zending getransporteerd wordt. Voor luchttransport is het bijvoorbeeld zeer belangrijk om zo licht mogelijk materiaal te gebruiken, terwijl er bij wegtransport en vervoer met schepen weer ander verpakkingshout geadviseerd wordt. 

Wij helpen onze klanten sinds 1962 bij het veilig transporteren van goederen bij zowel weg-, zee- en luchttransport. In de tussentijd is onze kennis met betrekking tot houten verpakkingen steeds verder toegenomen. Met alle opgedane kennis streven we ernaar om op een zo efficiënt en duurzaam mogelijke manier houten kisten te produceren en te gebruiken. Bovenop het financiële voordeel dat hieruit ontstaat, zal dit er ook toe leiden dat de ecologische footprint verkleind wordt!

De mogelijkheden van een houten kist op maat

Voor ieder doeleinde

Foresco produceert houten kisten in verschillende soorten en maten. We bieden kisten aan in voordelige standaard formaten, of wanneer dit niet mogelijk is, een houten kist op maat. Hierdoor kunnen we voor iedere unieke situatie een passende oplossing vinden. We produceren onder andere houten kisten met:

  • beklede binnenwanden;
  • losse of uitneembare zijdes;
  • veilige stapelsystemen;
  • handgrepen, scharnieren of hoekverstevigingen.

We hebben veel ervaring met de machinebouw, metaalverwerkende industrie en maritieme sector. Hierdoor behoren betrouwbare stuwage constructies en de bijbehorende vlonders ook tot de mogelijke diensten.

De totaaloplossing: een houten kist op maat

Van A tot Z 

Bij Foresco kijken we verder dan alleen het produceren en het leveren van de materialen. Wij kijken naar het gehele logistieke proces om te bepalen of er andere verbeterpunten zijn waar we je bij kunnen ondersteunen. Zo heb je aan één partner genoeg!

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN