Houten transportkist op maat

Een houten transportkist van Foresco

Het belangrijkste uitgangspunt van een houten transportkist is dat je zending in perfecte staat op zijn bestemming aankomt. Om dat te kunnen garanderen, maken we bij Foresco al onze houten transportkisten volledig op maat. Afgestemd op de aard, afmeting en het gewicht van je lading. Dat is simpelweg de beste oplossing en precies waar onze kracht ligt. Met een houten transportkist van Foresco weet je dat het goed zit. Zelfs het laden en zekeren van de zending kun je aan ons overlaten.

_dsf5546.jpg

Wij weten wat je nodig hebt

Of het nu om weg-, lucht- of zeetransport gaat. Bij iedere vorm van transport zijn er factoren van invloed op de keuze voor de juiste exportkist of industriële verpakking. Hier passen we onze houten transportkisten bewust op aan. Dit geldt overigens niet alleen voor de transportvorm, maar ook voor specifieke producten of branches. Zo zijn we bij Foresco gespecialiseerd in exportverpakkingen op maat voor branches als: 

 • Machinebouw 
 • Energie 
 • Luchtvaart/Aviation 
 • Metaalindustrie 
 • Automotive 
 • Zwaar/speciaal transport

Hoe wij onze kwaliteit garanderen

Veiligheid en efficiëntie staan aan de basis van al onze houten transportkisten. Daarom verpakken wij conform de strenge Duitse HPE-norm. Of het nu gaat om complexe machines, gevoelige onderdelen, kostbare componenten of andere goederen. Alle exportverpakkingen worden door gecertificeerde medewerkers en met behulp van speciale software ontworpen, gecalculeerd en geproduceerd. Op die manier garanderen we dat jouw verpakking de juiste sterkte heeft. Dit betekent overigens niet dat we onnodig zwaar verpakken. Door ervoor te zorgen dat de verpakking precíés goed is, weet jij zeker dat je niet meer betaalt dan nodig is en het milieu niet onnodig zwaar belast wordt.

Goed om te weten: houten transportkisten kunnen bij Foresco een ISPM- of HT-behandeling ondergaan tegen schadelijke organismen of verpakt worden met actieve en passieve corrosiebescherming. 

Meer dan houten transportkisten

Een succesvol transport gaat verder dan een goede houten transportkist. Daarom zorgen we desgewenst voor de perfecte stuwage en adviseren we je over het optimaal beladen van containers en zekeren van Flat-racks. We kunnen zelfs alle handling, documenten en verzekeringen voor je uit handen nemen. Alles om je van A tot Z te ontzorgen.

Onze werkwijze

Wil je met ons aan de slag? Bekijk hieronder ons stappenplan en kom erachter hoe wij te werk gaan. 

 • Stap 1: Persoonlijke kennismaking 
 • Stap 2: Volledige inventarisatie van de lading 
 • Stap 3: Voorlopig ontwerp en prijsindicatie 
 • Stap 4: Definitief ontwerp en offerte 
 • Stap 5: Start productieproces 
 • Stap 6: Logistieke afhandeling voor zorgeloos transport 
 • Stap 7 (optioneel): Alle handling, documenten en verzekering van transport 

De juiste houten transportkist voor jou

Je leest het: er is veel om rekening mee te houden bij het zenden van een lading. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw logistieke uitdaging. Vraag daarom vrijblijvend een prijsindicatie aan. Eén van onze ervaren specialisten neemt vervolgens contact met je op om je wens te verder bespreken.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN