CP-PALLETS

Kiezen voor EPAL CP-pallets betekent investeren in je logistieke proces. Wij staan je terzijde met info over breedte- en lengte-afmetingen van CP-pallets en over de kosten van CP-pallets. Onze duurzame en efficiënt geproduceerde pallets sluiten naadloos aan bij je processen. Ontdek een selectie van CP-pallets, die we uit voorraad leveren. Neem voor andere uitvoeringen contact met ons op.

cp108732_1920x1280px.jpg

Over CP1 pallets

Nieuwe CP1-pallets met een afmeting van 100 x 120 cm en een open onderdek. Standaard CP1-pallets worden veelvuldig gebruikt in de chemische industrie, zowel nieuw als gebruikt.

CP1-pallets voor de chemie zijn er in negen varianten en ze voldoen aan de specifieke eisen van de chemische industrie in Europa. Een van de belangrijke kenmerken is het hoge draagvermogen. Ze worden veel ingezet voor big bags. 

cp308711_1920x1280px.jpg

Over CP 3 pallets

Het bovendek van de gestandaardiseerde houten CP3 chemiepallet bestaat uit negen planken en het onderdek heeft een open onderdek met drie sleden. In de chemische industrie worden zowel nieuwe als gebruikte EPAL CP3 pallets gebruikt. Foresco levert CP pallets in verschillende varianten. Elke EPAL CP pallet is ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de specifieke eisen van de Europese chemische industrie. Deze houten pallets kunnen probleemloos zware vrachten dragen, zoals big bags.

cp908738_1920x1280px.jpg

Over CP9 pallets

De gestandaardiseerde houten EPAL CP9 pallet valt op door z’n vierkante afmeting van 1,14 x 1,14 meter. Deze houten pallet voor de chemische industrie is uitgevoerd met kruisdek. Je komt ‘m zowel nieuw als gebruikt tegen in de chemische industrie. Wij leveren houten EPAL CP pallets in meerdere varianten en komen zo tegemoet aan de specifieke eisen van de Europese chemische industrie. Alle EPAL CP pallets zijn geschikt voor het transporteren van zware vrachten, zoals big bags.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN