Standaard pallets

De standaard in kosten, kwaliteit, hygiëne en veiligheid

Standaard pallets zijn leverbaar in vele uitvoeringen. Zo is er veel verschil in eigenschappen, prijzen, gewichten en afmetingen van standaard pallets. Bij lange afstandstransport en voor het vervoer van food- en farmaproducten zijn standaard pallets een logische keuze. Standaard pallets worden gekozen vanuit kostenoverwegingen, kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Ontdek de eigenschappen en afmetingen van onze standaard pallets. Neem voor andere uitvoeringen contact met ons op.

 

 

lucas-santos-uttafcd2nje-unsplash.jpg

De voordelen van standaard pallets

Standaard pallets zijn niet per definitie kwalitatief minder sterke pallets. Veelal gaat het om maatwerkpallets die maximaal worden belast om de transportkosten in de logistieke keten zo laag mogelijk te houden.

De keuze voor exportpallets, gestandaardiseerde of standaard pallets wordt mede bepaald door kostenoverwegingen. Soms is retourhalen gewoon te kostbaar en niet duurzaam. Of de pallets moeten voldoen aan de maximale mogelijkheden wat betreft hygiëne & veiligheid. Grootschalige productie stelt immers strenge eisen aan verpakkingen, waartoe ook je pallets behoren.

Foresco adviseert je steeds over de beste oplossing voor jouw situatie. Samen bekijken we welk type goed aansluit bij je logistieke proces, materiaalsoorten, opslagmethodiek, belasting (statisch/dynamisch), visuele en computergestuurde herkenning etc.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN