Verhuiskisten

Optimale bescherming van goederen en machines

Houten verhuiskisten op maat bieden een optimale bescherming van goederen en machines bij bedrijfsverhuizingen, industriële verhuizingen en het verplaatsen van machines en componenten. Foresco levert verhuiskisten op maat en is een vertrouwde partner van internationale verhuisbedrijven. 

_dsf5546.jpg

Houten verhuiskisten voor veilig transport

Verhuizen is vertrouwen

Bij een verhuizing, zeker internationaal, komt heel wat kijken. Met houten verhuiskisten op maat heb je één belangrijke zorg minder. Je machines en goederen worden optimaal beschermd tijdens het vervoer. Daar kun je op vertrouwen! Foresco, de zelfstandige businessunit van Foresco, maakt jouw verhuiskisten op maat, voor al je machines, componenten en goederen.

Verhuiskisten op maat en meer

Houten verhuiskisten op maat zijn een cruciaal onderdeel voor een probleemloze internationale verhuizing. Maar er komt nog veel meer bij kijken. Naast het leveren van verhuiskisten en skids verzorgen we ook het verpakkingsproces zelf. Daarnaast is Foresco graag partner voor internationale verhuisbedrijven. Wij zijn jouw aanspreekpunt en single point of contact om jouw verhuizing te regelen met een waardevol netwerk van specialisten. 

Verhuiskisten met HT-behandeling

ISPM 15-gecertificeerd

Houten verhuiskisten worden veelvuldig gebruikt voor verhuizingen buiten de EU. In die gevallen krijgen je verhuiskisten een HT-behandeling. Dankzij deze HT- of ISPM 15-behandeling, waarbij HT staat voor Heat Treated, kun je probleemloos wereldwijd verhuizen. De HT-behandeling van verhuiskisten en stuwhout gebeurt bij ons met een hittebehandeling, oftewel Heat Treatment (HT): 56°C gedurende 30 minuten. Zo worden alle eventueel aanwezige schadelijke organismen gedood. 

Verhuiskisten bestellen?

Wil je verhuiskisten op maat bestellen? Neem contact op met ons! Een van onze verhuiskisten-experts komt bij je langs voor een grondige inventarisatie. Op basis hiervan adviseren we je en brengen we een vrijblijvende offerte uit voor je verhuiskisten op maat. Ook bespreken we graag onze aanvullende verhuisdiensten om je maximaal te ontzorgen. 

Duurzaam verhuizen

Ook onze verhuiskisten produceren we duurzaam

Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij Foresco. Ook onze verhuiskisten produceren we duurzaam en efficiënt, met een zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu. Door innovatie en duurzaamheid te combineren, werken we aan een groene toekomst.

Naast verhuiskisten hebben we ook… 

  • Maatwerk exportkisten 
  • Houten transportkisten 
  • Houten vervoerskisten  
  • Industriële verpakkingen 
  • Transportverpakkingen 
  • Luchtvrachtkisten 
IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN