Industriële verpakkingen

Maatwerk oplossing voor industriële verpakkingen

Foresco is één van de drie verschillende business units van Foresco waarmee we ons specialiseren op industriële verpakkingen. Hierbij kun je denken aan maatwerk houten kisten en verpakkingen voor efficiënt en veilig lucht-, weg-, en zeetransport. Dit kunnen wij zowel op onze eigen productielocatie uitvoeren als op klantlocatie. Bovendien kunnen we je van dienst zijn met logistieke oplossingen, het optimaal beladen en zekeren van verschepingen.

arno-senoner-yqu6tjksq_k-unsplash.jpg

Kwalitatieve industriële verpakkingen

Altijd de juiste sterkte, zonder risico

Hoe groot, zwaar, complex of kostbaar je product ook is, wij weten er raad mee. We gaan voor je op zoek naar de ideale oplossing en zorgen ervoor dat je lading onbeschadigd en op efficiënte wijze op de eindbestemming aankomt. Om dit te garanderen, produceren we alle industriële verpakkingen volledig op maat. Zo produceren we luchtvrachtkisten met lichter materiaal om kostbaar gewicht te besparen en hebben we speciale behandel- of beschermmethodes voor extra veiligheid. Corrosievorming is bijvoorbeeld een veelvoorkomend probleem. Door actieve en passieve corrosiebescherming toe te passen blijven de producten gedurende de gehele rit veilig.

Aanvullende behandelingen

Kies ook voor meer zeker- en veiligheid

Vraagt een lading om extra bescherming, dan hebben we daar een aantal speciale behandel- of beschermmethodes voor. Zo is corrosievorming een veelvoorkomend probleem wat schade toe kan brengen aan je zending. Door actieve en passieve corrosiebescherming toe te passen blijven de producten gedurende de gehele rit veilig. Ook kunnen onze industriële verpakkingen een speciale ISPM15- of HT-behandeling ondergaan om mogelijk aanwezige, schadelijke organismen te doden. Al deze behandelingen, inclusief de productie van onze verpakkingen worden enkel en alleen uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers.

Foresco gaat verder

Industriële verpakkingen als full service

Zijn de producten eenmaal voorzien van industriële verpakkingen en gereed voor verzending? Ook dan houdt onze dienstverlening niet op! Wanneer gewenst, nemen we alle zorgen voor je uit handen. Zo bieden we verschillende aanvullende diensten op het gebied van stuwage, handling en logistiek, en geven we je advies op maat voor een optimale belading en zorgeloze acceptatie in de haven. Hiermee heb je de zekerheid dat je producten veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Geen zorgen en geen problemen met Foresco, dat wil jij toch ook?

Een kwalitatieve oplossing voor jouw product

Benieuwd welke oplossing we in jouw situatie zouden adviseren? Wij staan je graag te woord! Vraag het aan onze expert in industriële verpakkingen door contact op te nemen via +31382221601 of vraag direct een prijsindicatie aan.

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN