Vervoerskisten

Veilig vervoer van je kapitaalgoederen

Kun je wat ondersteuning gebruiken bij het transporteren van je goederen? Of je nu gebruik wilt maken van weg-, zee- of luchttransport, voor ieder transportmiddel hebben wij een geschikte vervoerskist. Foresco produceert zowel pallets, als zeewaardige en luchtvrachtkisten. Zo kunnen we je altijd optimale vervoerskisten aanbieden waarmee je goederen heelhuids op de plaats van bestemming aankomen.

dsc_4956.jpg

Vervoerskisten

Voor verschillende doeleinden

Iedere soort transport vraagt om een unieke aanpak. Als producent in pallets en vervoerskisten hebben wij al enkele decennia aan ervaring opgedaan. Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten en kijken daarom verder dan de productie van de exportkisten. We kunnen je adviseren in het gehele logistieke proces om zo een optimale werkwijze te realiseren. Dit zorgt vaak niet alleen voor een besparing in de portemonnee, maar het reduceert ook de ecologische footprint. Foresco streeft ernaar om op duurzame wijze om te gaan met de geproduceerde pallets en verpakkingsmateriaal. Dit doen we door hergebruik te stimuleren en de nodige reparaties uit te voeren.

Certificering vervoerskisten

HPE-norm en HT-behandeling

Verschillende landen vragen om een unieke aanpak. Onze experts weten precies wat er verwacht wordt bij internationaal transport. Zij zullen je adviseren en waar nodig bijsturen. Indien je internationaal handelt, is het HT-behandelen van het hout een belangrijke stap voor de vervoerskisten. Dit zorgt ervoor dat er geen eventuele schadelijke organismen in het hout achterblijven. Moeten de vervoerskisten ook nog corrosiewerend zijn? Ook dan hebben we een passende oplossing in huis. Vraag onze experts naar de mogelijkheden!

Dé producent van vervoerskisten

Een fijne samenwerking

Wij weten hoe belangrijk communicatie kan zijn binnen de logistiek. Daarom hechten we veel waarde aan nauw contact met onze klanten. Alleen wanneer duidelijke afspraken gemaakt worden, kunnen wij ervoor zorgen dat je goederen op tijd en veilig aankomen. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij keer op keer het logistieke proces van onze klanten verbeteren. Benieuwd hoe wij je logistieke proces kunnen optimaliseren? Neem contact op met onze vervoerskisten specialist!

IN GESPREK MET FORESCO

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN